Eventyrpjat

De syv dværge - Et eventyrligt rod   af Lapp, Kasper  
278 sider, 250 kr. Mellemgaar
Anmelder: Arguimbau, Damián

Troldmanden Merlyn har fået til opgave at sikre, at eventyrene fungerer, som de skal. Desværre er der opstået uorden i dem. Derfor betror Merlyn de syv dværge fra Snehvide at rejse ind i en række eventyr og ordne tingene, så slutningen igen passer.

Men noget er helt galt med dværgenes opgavebeskrivelse! Skal de virkelig sørge for, at Hans ( fra Hans og Grethe) skal spises af heksen i pandekagehuset? Og at prinsen ikke skal kysse Tornerose, så hun sover til evig tid? Historien er virkelig tosset. Dværgene må rejse ind i eventyrene flere gange for at løse alle de problemer, de skaber. Dér møder de oven i købet deres tidligere jeg, fra sidst de var inde i historien. Man skal holde sig godt vågen, hvis ikke man skal miste overblikket.

Utroligt, hvor meget energi debutanten Kasper Lapp har lagt i så pjattet en historie! Man er godt underholdt, selv om man aldrig slipper fornemmelsen af, at det her da ikke kan være forfatterens alvor. Og for at det ikke skal være løgn, lover Lapp en fortsættelse.

© Damián Arguimbau
NB: Der kan være mindre uoverensstemmelser mellem den trykte anmeldelse og online udgaven, idet onlineudgaven er uforkortet og uredigeret